Bucher sähkökoneet


Oy J-Trading Ab esitteli 18.10.22 Olympiastadionilla Helsingissä ensimmäistä kertaa Suomessa täyden vailkoiman sähköllä toimivia Bucher lakaisukoneita ja -autoja. Esillä ja koeajettavissa olivat Bucher mallit V20e, VR50e sekä V65e. Bucher sähkölakaisukoneet ovat ainutlaatuisia työkoneita sillä akkujen kapasiteetti on niin suuri että yhdellä akkujen latauksella pystyy koneilla työskentelemään  8–10 tuntia. Suomeen toimitettujen lakaisu-koneiden käyttäjät ovat tyytyväisiä koneisiin ja paikalla käyneen V20e koneen kuljettajan kommentti oli että hän ei koskaan enää halua ajaa perinteistä diesel moottorilla varustettua konetta koska sähkökone on hiljainen ja moottorin vääntömomentti on ylivoimainen dieselkoneeseen verrattuna.


Lue lisää Hankintavinkeistä!

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑