Vihreää siirtymää keltaisella koneella – Turun ammatti-instituutille kaksi Volvo ECR25 Electric -sähkökaivuria


Kuudessa eri pisteessä Turun alueella toimivan instituutin tarjoamat lähes 30 koulutusalaa sisältävät mm. rakennus-, maanmittaus-, ajoneuvo- ja konealan linjat. 

Turun oppilaitos tarjoaa koulutuksen sisällä mahdollisuuden suorittaa myös henkilö-, kuorma-auto- tai yhdistelmäkortin. Syksyn alkaessa maarakennuksen oppilaat olivat pääosin työssäoppimis- tai oppisopimuskoulutuksessa. Vuodessa valmistuu maarakennuspuolelta viitisentoista opiskelijaa. Opiskeluaika on 2,5 – 3 vuotta. Haku on jatkuvaa. Syksyllä alkaa vielä kaksi kurssia. Valittavana on myös useita erikoistumisia, kuten asfaltointi, piharakentaminen, huolto, jne.


Lue lisää Hankintavinkeistä!

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑