Pontitusta helpommalla


Liebherrin ja Movaxin yhteistyö sai alkunsa vuonna 2019 Bauma-messuilla kun G8-sarjan kaivukoneet esiteltiin. Liebherr-kaivukoneet ovat aina olleet tehokkaan lisähydrauliikkansa ansiosta optimaalisia Movaxinkin peruskoneeksi.


Riihimäkeläinen Lopen Maa- ja Vesirakenne Oy on hankkinut uuden Liebherr 928 G8 -kaivukoneen ja Movax SG-60V -pontiniskijän. Kokeneelle ammattilaisellehan pontitus on helppoa jo näilläkin laitteilla, mutta lisääntynyt automatiikka tuo helpotusta vähemmän työskenneille. Movaxin mControl+ ohjausjärjestelmä on yhdistetty Liebherrin G8 -kaivukoneen CAN-väylään. Liebherrin G8-mallisarjan koneisiin Mavax-valmius on saatavissa suoraan tehtaalta. Tehdasvalmis asennus tuo yhteen Movaxin ja Liebherrin G8 -kaivukoneen. Tehdasvalmius nopeuttaa asennusta. Entinen viikon työ lyhenee vajaaseen päivään, kun vain anturit asennetaan valmiille paikoilleen ja liitin kiinni. Ei kahvojen vaihtoa, ei lisäventtiiliä. Ohjaamoon tulee Anroid-tabletti, joka näyttää pontituksen tiedot.


Lue lisää Hankintavinkeistä!

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑