Unto Viitanen Oy:lle uusi Lännen 8600M -traktorikaivuri

Unto Viitanen ja uusi Lännen 8600M.


Unto Viitanen Oy on 1995 perustettu maarakennusfirma. Unto aloitti työmaat toiminimellä ja myöhemmin se muuttui osakeyhtiöksi. Aloitus oli Ruovedellä, jossa tehtiin keikkaa yhdellä koneella yksityisille ja kunnalle. Länkkäri oli yrittäjän ensimmäinen kone ja aina talossa on ollut Lännen traktorikaivuri. Nyt hankittu uusi kone on kahdeksas Lännen rakentama kone. ”Yritys laajeni, kun omat pojat kasvoivat ja tulivat mukaan yritystoimintaan. Myös vävykokelas on töissä firmassa. Yrityksen vahvuus on tällä hetkellä 12 henkeä. Konemäärä on kasvanut kahdeksaan. Komatsuja on kuusi kappaletta ja yksi Hitachi. Koneiden kokoluokka on 3,5 tonnista 27 tonniin”, kertoo Unto Viitanen.


Lue lisää Hankintavinkeistä!

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑