Avesco panostaa vahvasti Caterpillar-liiketoimintaan Suomessa

Avescon ylin johto Sveitsistä ja Baltian kollegat onnittelemassa uusista tiloista Keravalla. Kuvassa vasemmalta Akseli Summa, CEO Avesco Baltics, Henrik Mikkola jälkimarkkinajohtaja Avesco Oy, Daniela Aeschlimann-Schneider, Avescon omistaja, Teemu Raitis, CEO Avesco Oy, Baiba Reidzane, Marketing Manager Avesco Baltics, Stefan Sutter, CEO Avesco Group.


Caterpillar-edustajana Suomessa toimiva sveitsiläinen Avesco-konserni investoi vahvasti Suomen liiketoimintaansa avaamalla uuden huippumodernin päätoimipisteen Keravalle. Avesco Oy:n uusi päätoimipiste sijaitsee Keravan Saviolla logistisesti huippusijainnilla Lahdentien ja pääradan välissä (Karhuntassuntie 5, Kerava). Rakennustyöt aloitettiin marraskuussa 2020 ja uuden toimipisteen virallisia avajaisia vietettiin nyt  kesäkuun alussa.


Lue lisää Hankintavinkeistä!

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑