Rotator luovutti uuden Metso-mobiilimurskan Tallqvistille

Isoimman koneen luovutus tehtiin Rotatorin toimesta Oy Tallqvist Infra Ab:lle. Kaupan kohde oli Metso LT 130 E mobiilimurskain, jonka työmaa on Sotkamossa Terrafamen kaivoksella. Kone matkaa messuilta suoraan kaivokselle, jossa se murskaa kiviaineksia kaivoksen tienrakennukseen ja muihin tarpeisiin. Konetta syöttää Cat 522 kaivinkone. ”Metson murska oli luonnollinen valinta, koska talossa on jo Metson tuotteita”, kertoo Mika Tallqvist. Uusi LT 130 on murskausketjun alkupäässä ja sinne voi tyrkätä jopa 1 metrin kiviä. Kidan leveys on 1300 mm. Laite on tarkoitettu kovalle kivelle kuten basaltti, kneissi ja graniitti. Suomen nikkelikaivoksissa kivi on tunnetusti kovaa. Laite on varustettu Catin 403  kW moottorilla. Murska on hybridi ja se voidaan liittää sähköverkkoon. Murskattu kivi käsitellään toisiomurskalla ja seulotaan eri tarpeisiin. Kuvassa vasemmalla Rotatorin kaivosliiketoiminnan johtaja Sami Laitila keskellä Ab Tallqvist Oyn hallituksen puheenjohtaja Mikael Tallqvist.


Isoimman koneen luovutus tehtiin Rotatorin toimesta Oy Tallqvist Infra Ab:lle. Kaupan kohde oli Metso LT 130 E mobiilimurskain, jonka työmaa on Sotkamossa Terrafamen kaivoksella. Kone matkaa messuilta suoraan kaivokselle, jossa se murskaa kiviaineksia kaivoksen tienrakennukseen ja muihin tarpeisiin. Konetta syöttää Cat 522 kaivinkone. ”Metson murska oli luonnollinen valinta koska talossa on jo Metson tuotteita”, kertoo Mika Tallqvist. Uusi LT 130 on murskausketjun alkupäässä ja sinne voi tyrkätä jopa 1 metrin kiviä. Kidan leveys on 1300 mm. Laite on tarkoitettu kovalle kivelle kuten basaltti, kneissi ja graniitti. Suomen nikkelikaivoksissa kivi on tunnetusti kovaa. Laite on varustettu Catin 403  kW moottorilla. Murska on hybridi ja se voidaan liittää sähköverkkoon. Murskattu kivi käsitellään toisiomurskalla ja seulotaan eri tarpeisiin.

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑