Oy Hako Ground & Garden Ab on aloittanut tänä keväänä tanskalaisten täyssähköisten Garia-ajoneuvojen maahantuonnin ja myynnin

Oy Hako Ground & Garden Ab on aloittanut tänä keväänä Tanskalaisten täyssähköisten Garia ajoneuvojen maahantuonnin ja myynnin, esittelyauto on nähtävillä ja koeajettavissa Hako-Hakkilassa Vantaalla tai koeajo voidaan järjestää myös asiakkaan luona, kertoo Petri Aaltonen Oy Hako Ground & Garden Ab:lta.


Oy Hako Ground & Garden Ab on aloittanut tänä keväänä tanskalaisten täyssähköisten Garia-ajoneuvojen maahantuonnin ja myynnin. Garia-sähköajoneuvoja on saatavilla kolme eri mallia: Park, City ja Urban. Park-malli ei ole rekisteröitävissä tieliikennekäyttöön. City on rekisteröitävissä L7e ja Urban N1 -ajoneuvoluokkaan, joihin molempiin tarvitaan B-ajokortti.


Lue lisää Hankintavinkeistä!

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑