Avesco Oy – kaksi vuotta Cat-edustajana Suomessa


Tälle vuodelle Avescolle on valmistunut ja valmistumassa uudet tilat Ouluun, Pirkkalaan, Keravalle. Oulussa muutettiin jo joulukuussa Toppilaan. Pirkkalan tilat saatiin käyttöön tammikuun alussa ja parhaillaan muutetaan Vantaalta Keravalle. Uudet tilat Keravalla ovat varsin massiiviset. Nelöitä on 9000 ja tonttia on 33000 neliötä.


Avesco Oy:n ja Wihuri Oy:n solmiman liiketoimintakaupan mukaisesti Avesco Oy aloitti Cat-liiketoiminnan Suomessa 1.1.2020. Avesco Oy kuuluu sveitsiläiseen Avesco Goupiin, jolla   on pitkät perinteet. Perheyritys perustettiin alun perin Langenthalissa 150 vuotta sitten nimellä Ulrich Ammann AG Ammann-konsernin jäsenenä, ja siitä tuli itsenäinen yritys vuonna 2001. Johdossa on nyt kuudes sukupolvi. Caterpillar-yhteistyö on jatkunut  jo yli 90 vuotta.  Aiemmin vuonna 2016 Avesco AG hankki Caterpillar-edustuksen Liettuassa, Latviassa ja Virossa. Avesco Groupin palveluksessa on noin tuhat työntekijää.

Lue lisää Hankintavinkeistä!

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑