Sundström Ab:llä myös raskasta ratatyökalustoa – Engcon-varustelluilla kaivukoneilla jopa kymmeniä työlaitevaihtoja päivässä


Kuvassa takana Sundström Oy:n sepelivaunu ja tukemiskone sekä pikkuveturi. Edessä yrityksen uusi Doosan DX210W. Radan perusrakenteen tultua valmiiksi Doosanilla hoidetaan vielä radanvarren siivous, tasataan luiskat ja penkat, sekä jätkänpolut.


Länsisuomalaisella Sundström Ab:llä on maarakennus- ja kuljetuskaluston lisäksi mittava radanrakennuskalusto. Järeimpien kiskotyökoneiden rinnalla ratavarusteltua kaivukonekalustoa on täydennetty uudella Doosan DX210W:llä. Koneessa on Engcon EC226-rototiltti, MIG2-kahvat, Q-Safe turvakiinnikkeet, DC2-käyttöjärjestelmä sekä Engcon-rototiltin ylä- ja alapuolella on automaattinen työlaiteliitin EC-Oil. Sundströmin Pori-Mäntyluoto-raideurakassa noin puolen vuoden aikana vaihdettiin koko päällysrakenne tukikerroksesta ylöspäin 18 kilometrin matkalta. Vaihteita on vaihdettu uusiin 21 kappaletta joista pelkästään aseman edustalla 8 kpl. Tiukkojen aikataulujen työmaa.

Lue lisää Hankintavinkeistä!

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑