Ponssen ja Epecin avajaiset Turun Kupittaalla 11.2.


Väkeä oli liikeellä mukavasti. Ihmiset olivat selvästi mielissään tapahtumasta. Kyllä näissä on mukava käydä pitkästä aikaa, kuului monesta suunnasta.

– ”Epec on kasvanut vauhdilla, tällä hetkellä yhtiön palveluksessa on 155 henkilöä. Rekrytointien avulla tavoite on nostaa työntekijämäärä yli 170:een vuoden loppuun mennessä”, kertoo Epecin toimitusjohtaja Jyri Kylä-Kaila.

”Perjantaina 11.2 oli ilon päivä. Iivo Niskanen voitti 15 kilometrin perinteisen hiihtotavan olympiakullan ja edellisenä päivänä hänen siskonsa Kerttu voitti olympiahopeata naisten 10 kilometrin perinteisen hiihtotavan matkalla.” Juha Vidgren oli silminnähden onnellinen ja ylpeä heidän puolestaan. ”Ponsse on ollut tukemassa Niskasen sisaruksia jo 20 vuotta. Heidän isänsä Eero Niskanen työskenteli pitkän uran Ponssen palveluksessa.”

Lue lisää Hankintavinkeistä!

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑