Marttiini Metal työlaitevalmistajaksi

Marttiini Metal Oy on ostanut 14.12.2021 päivätyllä kauppakirjalla suomalaisen monikäyttöjyrsimiä työkoneisiin valmistaneen RODO Machinery Oy:n koko liiketoiminnan. Järjestelyn myötä Marttiini Metal Oy:n liiketoiminta laajenee työlaitteiden pikakiinnittimien valmistajasta työlaitteiden valmistajaksi.

Marttiini näkee RODO tuotteissa merkittävän kasvupotentiaalin ja ne täydentävät loistavasti nykyistä tuotetarjontaa. Samalle asiakaskunnalle pystytään tarjoamaan nyt entistä enemmän.

Marttiini Metal Oy:n toimitusjohtaja Miika Marttiini sekä RODO Machinery Oy perustaja sekä tuotteiden kehittäjä ja keksijä Jarno Kylander ovat kauppaan erittäin tyytyväisiä. Marttiini MRT tuoteperheeseen liitettävät jyrsimet käsittävät nyt kolme eri kokoluokkaa ja useita versioita. 

– Jarno on tehnyt loistavaa työtä ja nyt tuotteet saavat leveämmät hartiat ja Marttiini Metal Oy:n vahvan brändin. Tuotteiden kotimaisuusaste on varsin korkea ja mm. vetomoottori on kotimaisen BlackBruinin valmiste. Perinteistä melua ja peruskoneen kulumista aiheuttavaa hydraulivasaraa korvaava jyrsin on tehokkain, nopein, hiljaisin ja ympäristöystävällisin tapa mm. roudan poistoon rakennusten läheisyydessä, listaa Miika Marttiini.

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑