Komatsullahan me olemme kaivaneet ja kuormanneet


– Ainahan me olemme Komatsuilla ajaneet. Niin kauan, kuin talossa on kaivukoneita ollut, aloittaa valkeakoskelaisen Kärjenniemen Konepalvelun Janne Salo. Ensimmäiset maarakennustyöt Janne teki toki James 52 C traktorikaivurilla vuonna 1989 maataloustöiden ohessa. Yrityksemme Kärjenniemen Konepalvelu Oy perustettiin marraskuussa vuonna 1995 ja aika pian tuli myös ensimmäinen Komatsu yritykseen. Se oli käytetty tela-alustainen Komatsu 240. Sen myi Salomäen Jari Rotatorilta ja taas oli Salomäki vastassa, kun uutta olimme ostamassa Suomen Rakennuskoneelta.  Käyttökokemukset Komatsusta olivat hyvinkin positiivisia, joten saman merkin puitteissa olemme jatkaneen myös toiminnan kasvaessa. Tällä hetkellä meillä on 21 Komatsua töissä. Pyöräkuormaajat ja kaivukoneet ovat kokoluokissa 8–50 tonnia. Eipä näissä juuri vikoja ole ollut ja olemme selvinneet pääsääntöisesti pelkillä huolloilla. 

Lue lisää Hankintavinkeistä!

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑