Kolmesti Cat


Oululainen Kone- ja vihertyö Haapa-aho Oy hankki kerralla kolme uutta tela-alustaista kaivukonetta rakennusten pohjatöiden tekemiseen. Ensimmäistä kertaa yrityksen historiassa taloon tuli Cat-koneita. Vuonna1998 vihertöillä aloittanut Miika Haapa-ahon mukaan maailman suurimman maarakennuskoneiden valmistajan kaivukoneiden hankkimiseen oli useampiakin syitä. – Tarvitsemme varmatoimisia ja tehokkaita koneita ja häiriötilanteissa on huolto- ja korjauspalveluiden oltava toimivaa ja oikeasti saatavilla, sanoo Miika Haapa-aho. Näiden seikkojen uskomme olevan Avescon kohdalla tarpeidemme mukaisella tasolla. Koneiden huoltosopimukset tuovat lisäturvaa ja keskeytyksetöntä työaikaa. Oma osansa positiiviseen Cat-kauppaan oli myös Oulun Avescon myyntimie-hellä Mikko Salosella. – Osaava mies, jonka kanssa kauppa eteni sutjakasti, kiittelee Haapa-aho. 

Lue lisää Hankintavinkeistä!

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑