Lukkiklinikka Oy toi ensimmäisen Sany-satamakoneen Suomeen – Vellogs Oy korjaa merikontteja ja hoitaa logistiikan uudella Sanylla

Lukkiklinikka korjaa ja huoltaa kaupallisena toimijana kaikki konemerkit, kuten konttilukit, konttikurottajat, tyhjien konttien käsittelykoneet, haarukkatrukit, pyöräkuormaajat, Vetomestarit ja myös Mantsiset, jotka tosin huolletaan ulkona. Kenttähuoltoautoja on yksi. Yritys pystytettiin vastaamaan alueella olevaan kysyntään. Satama-alueella liikkuvia koneyksiköitä on kolmen-neljänsadan välillä. Hydrauliikkaa, mekaniikkaa ja yleiskorjauksia tehdään kaikkiin koneisiin.  Yrityksen tiloissa on myös täysikokoinen pesuhalli. Rakennukseen menee sisään yhtä aikaa kolme korkeapuomista konetta.

Lue lisää Hankintavinkeistä!

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑