Dynaset – autotallista maailmalle

Kuvassa: Dynaset Oy jatkaa vahvasti 35-vuotista taivaltaan. – Meillä on osaava henkilökunta ja opimme koko ajan lisää, sanovat Anni, Atte ja Reijo Karppinen.


Sieltä autotallista on lähtenyt monen tuotteen onnistunut maailmanvalloitus. Siellä on synnytetty maansiirtokoneita, tietokoneita ja Dynaset. Vielä olennaisempaa on tietysti ketä siellä autotallissa suunnitteli ja rakenteli uusia tuotteita. Dynasetin kohdalla tallissa ahersi Reijo Karppinen.

Reijo valmistui autoinsinööriksi Tampereelta vuonna 1984. Hydrauliikka kiinnosti jo opiskeluaikoina nuorta insinööriä ja kesätyöt löytyivät Rotatorilta. Valmistumisen jälkeen Reijo toimi hydrauliikkasuunnittelijana Valmetilla ja Bronto Skyliftilla.

Lue lisää Hankintavinkeistä!

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑