Täydellinen yhdistelmä – RM MXJ1100 + RM-iskupalkkimurska

Itävaltalainen Rubble Master on laajentanut valikoimaansa uudella RM MXJ1100 -leukamurskalla. Murska on ihanteellinen ratkaisu kaikenlaisiin järeisiin, siirreltävällä leukamurskalla tehtäviin töihin. Sitä voi käyttää joko itsenäisenä yksikkönä tai esimurskana. Suuren syöttöaukkonsa ja hydrauliikan ylikuormitussuojauksen ansiosta se soveltuu kaikenlaisille materiaaleille pienistä kaivannoista ja louhoksista kierrätysmateriaaleihin.

Monipuolisessa RM MXJ1100 -leukamurskassa on lukuisia eri turvallisuusominaisuuksia. Lisäksi se on helppo käyttää ja huoltaa, mikä varmistaa samalla korkean tuotantokapasiteetin.

Täydellinen yhdistelmä: RM MXJ1100 + RM-iskupalkkimurska

Käsittelemällä luonnonkiveä tai kierrätysmateriaalia RM-iskupalkkimurskan ja uuden RM MXJ1100 -leukamurskan yhdistelmällä saadaan tuotettua korkealaatuista kuutiomaista kiviainesta. Tämä materiaali täyttää kaikki tienrakennuksen pohjamateriaaleille asetetut vaatimukset. 

Murskausjuna

Murskien ja seulastojen yhdistelmää kutsutaan murskausjunaksi, ja se voidaan koostaa monin eri tavoin riippuen käyttötarkoituksesta ja teknisistä ominaisuuksista. 

Yksi tehokkaimmista ratkaisuista koostuu yhdistelmästä, jossa leukamurska toimii ensimmäisenä murskana. Sen jatkeena on iskupalkkimurska, joka toimii toisena ja kolmantena murskana ja takaa myös erittäin korkean kiviaineksen laadun, sekä viimeisenä jälkiseulasto, joka erottaa lopullisen kiviaineksen useisiin eri jakeisiin. 

Minkälaista laatua leukamurska tekee?

Tuotettava materiaali on tavallisesti laadultaan vaihtelevaa, sillä se murtuu luontaisesti heikoimmista kohdistaan. Murskaussuhde on tavallisesti 4:1. Siksi leuka ei pysty tuottamaan suuria määriä hienojakoista tuotetta, vaan tuottaa sen sijaan seuraavalle murskalle soveltuvaa kiviainesta.

Tuotantokapasiteetti jopa 350 t/h, riippuen käyttötarkoituksesta

Syöttöaukko: 1.100 x 700 mm

Voimayksikkö
Cat C9.3B LRC- Tier 3 / Stage 3 A
Cat C9.3B HRC- EPA Tier 4 Final / EU Stage V
6-sylinterinen, 9,3-litrainen; 250 kW (335 hv) @ 1.900 rpm
Paino: 50.000 kg

Rubble Masterin murskien maahantuojana toimii Hansa-Machines. Lisätietoja www.hansamachines.fi.

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑