Normaalivauhtia korona-ajan läpi – Mikkelin Autokuljetukselle Cat 972M XE

Kuva: Cat 972M XE on varustettu 232 kW:n TIER 4 FINAL/STAGE V-dieselillä. Voimansiirron rakenne mahdollistaa erityisen tehokkaan kasaan työntymisen ja portaaton vaihteisto tuo säästöjä polttoaiekuluihin. Akselilukot tulevat automaattisesti mukaan kun eteneminen sitä vaatii. Momentinmuuntimen puuttuminen ja erityisratkaisut voimansiirrossa tuovat pidemmillä kuljetusetäisyyksillä ja nousuissa huomattavan nopeusedun.

Pian 75 vuotta täyttävä Mikkelin Autokuljetus on selvinnyt vuosien saatossa melko hyvin. Sotien jälkeen Autokuljetuskunta-nimellä perustettu yhtymä on kasvanut liikenteenharjoittajien ja urakoitsijoiden omistamana merkittäväksi toimijaksi Mikkelin talousalueella. Viimeksi vajaa kolme vuotta sitten sitten Maanrakennus Talpan ostolla.  Nykyisin kaluston yhteismäärä käsittää jo kolmisenkymmentä koneyksikköä. Uusin hankinta on Cat 972M XE.

Lue lisää Hankintavinkeistä!

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑