Huoltoset korjaa ja huoltaa Pirkanmaalla

Kuva: Huoltoset Oy:n avajaisia vietettiin Ylöjärvellä kesäkuussa. Aleksi Uitus ja Huoltosetin vetäjänä toimiva Jari Kaski asettuivat kuvaan avajaisissa. Aleksi Uitus kertoo, että toiminta on jo aloitettu ja huoltotoimintaa on jo ollut hyvin. Ja jatkaa, että lähtökohtana on palvella asiakasta mahdollisimman hyvin ja monipuolisesti. Huoltoset Oy tekee huoltoa kaikelle raskaalle kalustolle. Uusien toimitilojen rakentaminen alkaa syksyn aikana. Uusiin toimitiloihin tulee noin 1500 neliötä huoltotilaa. Uudet toimitilat valmistuvat Kolmen Kulman alueelle. Huoltoset tekee myös kenttähuoltoja ja väkeä Huoltosetilla on töissä kymmenen henkeä.

Raskaan kaluston huoltokorjaamolla Huoltosetillä vietettiin avoimien ovien päivää perjantaina 11.6. – Nyt koronan helpotettua oli mahdollista avata yrityksemme ovet ja esitellä toimintaamme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneille, kertoo Huoltosetin toimitaa vetävä Jari Kaski. 

Lue lisää Hankintavinkeistä!

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑