Camilla Kuivalainen ja golfkentän kunnostus – Yksi yrittäjä, kolme konetta, kolme Engconia

Kuva: Reilut 10 vuotta yrittäjänä maanrakennusalalla. Camilla on hankkinut luotettavan tekijän maineen etenkin piha- ja viherprojekteissa. Kolme kaivukonetta ja kolme Engconia mahdollistavat kaikentyyppisten pihasuunnitelmien toteutuksen.

Luukki Golf on Suur-Helsingin Golf Oy:n hallinnoima, Suomen vanhimpiin kuuluva täysimittainen golfkenttä. Sekä tavoitteellisille pelaajille että harrastajille tarkoitettu, pääkaupunkiseudulla sijaitseva kenttä on jatkuvan kehittämisen kohteena. Keväällä 2021 kentällä tehtiin jälleen useita pelaajien olosuhteita ja kentän toimivuutta parantavia rakennustöitä.

Maanrakennusalan yrittäjä Camilla Kuivalainen työskenteli kentällä useiden viikkojen ajan huhtikuun puolivälistä lähes toukokuun puoliväliin saakka. Ja paljon piti saada aikaan.

Lue lisää Hankintavinkeistä!

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑