Uudet Cat 980 ja 982 -pyöräkuormaajat premium-luokkaan suorituskyvyssä ja tuottavuudessa

Uusissa XE-malleissa on rinnakkain CVT-vaihteisto ja hydrostaattinen voimansiirto, joka pienentää polttoaineen kulutusta ja alentaa käyttökuluja.

Uudet koneet tulevat 30 ja 35 tonnin painoluokkiin kaikille tutuilla tyyppinumeroilla Cat 980 ja 982. Pyöräkuormaajat ovat tuottavuudeltaan 10 % parempia ja kunnossapitokuluja on pudotettu 20 %, verrattuna malleihin 980M ja 982M (powershift-vaihteisto). Näissä uusissa pyöräkuormaajissa on Caterpillarin suunnittelema ja valmistama CVT (continuous variable transmission) vaihteisto, joka tarjoaa mekaanisen vaihteiston edut portaattomasti ja parantaa polttoainetaloutta 35 %.  Uusi vaihteisto vähentää kunnossapitokuluja aina 25 % asti verrattuna M-malleihin. Kuormaajissa on laajennettu teknologia-alusta, joka parantaa tuottavuutta ja tehokkuutta.

Lue lisää Hankintavinkeistä!

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑