Työtehoseuralle Komatsu Hybrid – kuljettajakoulutukseen sähköistä tekniikkaa

Kuva: Miehet maskeissaan Työtehoseuran Nurmijärven harjoitusalueella. Vasemmalta Suomen Rakennuskoneen myyntipäällikkö Visa Mönkkönen, Työtehoseuran maarakennusalan kouluttaja ja kalustovastaava Jukka Huoman, koulutuspäällikkö Ville Viitanen, rakentaminen-yksikön johtaja Kalle Laine, simulaattori- ja konekouluttaja  Jaakko Herranen ja kouluttaja Aki Kolehmainen.

Noin 7000 eri alojen opiskelijaa saa vuosittain koulutuksen Työtehoseuran valtakunnallisessa organisaatiossa. Koulutustarjonnasta maarakennusalan koulutus käsittää yhdeksän koulutuslinjaa ja opiskelijoita on vuositasolla reilut 200. Heistä noin kolme neljäsosaa suorittaa maarakennuskoneen kuljettajan tutkinnon. Tutkinto suoritetaan joko oppisopimuksella tai lähiopetuksessa ja työharjoitteluilla. Kouluttajia Nurmijärvellä on kymmenen.

Lue lisää Hankintavinkeistä!

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑