13-tonnisella lisää tehoa työmaille – Hyundai HL 940A TM Vihdin liikennealueiden kunnossapitoon

Parisataa kilometriä ympärivuotisesti hoidettavaa tie- ja kevytväyläkilometriä hoituvat Vihdin liikennealueiden kunnossapidon toimesta kuudella henkilöllä ja viidellä ajoneuvo- ja koneyksiköllä. Konekalustoon kuuluvat tiehöylä, traktori, kevyempi kiinteistönhoitokone, kuorma-auto ja uusimpana Hyundai HL 940A TM. Hoidettavia taajamia on neljä: Nummela, Kirkonkylä, Ojakkala ja Otalampi. Osa tienpidon ja kiinteistönhoidon urakoista on alihankkijoilla.

Kuva: Marraskuussa edellisen vuoden puolella tullut, nyt viisisataa tuntia ajettu Hyundai hiekan nostossa Nummelan kupeessa. Vasemmalta Telakoneen Veijo Repo, Vihdin liikennealueiden kunnossapidon katumestari Jari Kokkonen ja koneen kuljettaja Jari Kuusela.

Lue lisää Hankintavinkeistä!

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑