Uusi Ponsse Scorpion 5G Hannu Liikasen koeajossa – Ponsse nosti kuljettajan työolosuhteet uudelle tasolle

Kun työmailla pyörii viisi Scorpionia ja ensimmäinen Ponssekin tuli taloon jo 1990, pohjaa Ponssen koneiden käytännön testaajaksi on riittävästi. 

Ari Moilasen, Esa Jauhiaisen ja Hannu Liikasen omistama yritys Karttulan Metsätyö Oy on korjannut puuta yli kolmekymmentä vuotta. Kolmen miehen vetämä yritys starttasi vuonna 2006. Nyt henkilöstöä osayrittäjät mukaan lukien on 50, koneketjuja 10, yhdistelmäkoneita 2. Omia koneita on 14, joista viisi Scorpionia ja muita Ponsseja, kuten Ergoja ja Bisoneita. Scorpioneilla on ajettu keskimäärin 12 000-15 000 tuntia ennen vaihtoajatuksia. Ikää ei saada paljoa kertymään noille tunneille, vain nelisen vuotta. Yrityksen korjuutyömaat löytyvät Kuopion ympäristöstä.

Lue lisää Hankintavinkeistä!

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑