Nimitys Oy Adolf Lahti Yxpila Ab:ssä

Pekka Pöllänen on nimitetty Oy Adolf Lahti Yxpila Ab:n uudeksi toimitusjohtajaksi 1.3.2021 alkaen. Hän seuraa tehtävässään Joakim Laxåbackia, joka siirtyy KWH Logisticsin liiketoiminta­johtajaksi.
 

Pekka Pöllänen on koulutukseltaan Metsätalousinsinööri (AMK) ja on työskennellyt Adolf Lahdella vuodesta 2017. Hän on toiminut sekä myynti- että aluejohtajana vastaten Adolf Lahden myynnistä, markkinoinnista sekä operatiivisen toiminnan johtamisesta Etelä-Suomen alueella. Hänellä on myös laaja ja pitkä työhistoria puunhankinnan logistiikan eri tehtävissä UPM Kymmene Metsän palveluksessa, jossa hän toimi viimeksi resurssipäällikkönä.

Pekka Pöllänen vastaa Adolf Lahden toimitusjohtajan tehtävästä ja hänen pääasiallinen asemapaikkansa tulee olemaan Hämeenlinna ja pääkaupunkiseutu. Pekka Pöllänen raportoi liiketoimintajohtaja Joakim Laxåbackille. Hänestä tulee myös KWH Logisticsin johtoryhmän jäsen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑