Lisää vauhtia purkuun Caterpillarilta – uudet Cat 340 ja Cat 352 -mallit esiteltiin

Cat 340 UHD on tarkoitettu korkeiden rakennusten vaikeisiin olosuhteisiin. Se ulottuu entistä F-mallia selvästi korkeammalle. Tappikorkeus pisimmällä puomilla ulottuu maksimissaan 25 metriin. Turvallisella työetäisyydellä työkorkeus on tällä puomilla noin 21 metriä. Puomin päähän saa maksimipainoltaan 3,3 tonnisen työlaitteen, mikä merkitsee mahdollisuutta tehokkaimpien työlaitteiden käyttöön. Lyhyemmällä 22-metrisellä purkupuomilla työlaitteen paino voi olla 3,7 tonnia. Horisontaalisesti 25-metrisellä puomilla ulottuu koneen eteen ja sivuille tappituntumalla ja 3,3 tonnin työlaitteella 13,5 metriin ja lyhyemmällä 22-metrin puomilla ja 3,7 tonnin työlaitteella parikymmentä senttiä vähemmän. Kuljetusleveydeltään 3,403 -metrisen koneen työpaino on noin 55,5 tonnia. Moottorina on Catin Stage V C9.3B, josta irtoaa tehoa 232 kW.

Lue koko juttu Hankintavinkeistä!

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑