Deleten purkupalvelut-liiketoiminta yhdistyy Lotus Maskin & Transport AB:n kanssa

16. joulukuuta julkaistun pörssitiedotteen mukaisesti, Delete Finland Oy ja Lotus Maskin & Transport AB ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jolla Delete Finland Oy myy purkupalveluita tarjoavan tytäryhtiönsä Delete Demolition Oy:n kaikki osakkeet Lotus Maskin & Transport AB:lle.

Transaktio on osa Delete Groupin strategiaa yksinkertaistaa konsernirakennetta ja allokoida enemmän resursseja sekä keskittyä vakaiden ympäristöpalveluiden, raskaiden puhdistuspalveluiden toimiessa yhtiön ydinliiketoimintana, pitkäaikaiseen kehittämiseen. Vuonna 2019 purkupalvelut-liiketoiminnan liikevaihto oli 50.9 miljoonaa euroa ja se työllisti noin 150 ammattilaista syyskuun 2020 lopussa.

”Olemme iloisia siitä, että olemme löytäneet ostajan, joka tukee purkupalvelut-liiketoiminnan tulevaisuuden kasvua ja kehitystä. Uskomme, että purkupalvelut-liiketoiminta tulee hyötymään uudesta omistajasta, joka keskittyy liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvumahdollisuuksien rakentamiseen”, toteaa Tommi Kajasoja, Delete Group Oyj:n konsernijohtaja.

”Jatkamme innolla matkaamme Lotuksen kanssa ja olemme varmoja, että kahden johtavan purkupalveluyrityksen yhdistyminen mahdollistaa asiakkaillemme entistä paremman palvelutarjoaman sekä laajuudeltaan että maantieteelliseltä kattavuudeltaan. Yhdessä meillä on ainutlaatuiset referenssit, erittäin osaavat työntekijät ja resurssit toteuttaa kaikkein vaativimmatkin purkuprojektit”, sanoo Timo Aarvala, Delete Demolition Oy:n toimitusjohtaja.

Lotus Maskin & Transport-yhtiön toimitusjohtaja John Segerlund näkee kaupan käännekohtana yhtiön liiketoiminnalle Suomessa: ”Näemme Delete Demolition Oy:n täydentävänä ja loistavana strategisena lisäyksenä Lotuksen nykyiseen liiketoimintaan Suomessa. Odotamme innolla yhteistyötä Delete Demolition Oy:n kokeneiden ja osaavien ammattilaisten kanssa sekä liiketoiminnan kehittämistä edelleen kaikkien uusien kollegoiden kanssa.”

Transaktio arvioidaan toteutettavan tammikuussa 2021, ja sillä ei tule olemaan vaikutusta Delete Demolition Oy:n asiakkailleen tarjoamiin palveluihin.

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑