Nimityksiä Volvo Construction Equipment Finland Oy:llä

Pasi Rautiainen on nimitetty Pirkanmaan alueen konemyynnin piiripäälliköksi 1.9.2020. Pasilla on yli 30 vuoden kokemus raskaan kaluston ja konekaupan parissa. Hän siirtyi Volvo CE:lle Suomen Rakennuskone Oy:n palveluksesta, jossa hän on vastannut Komatsu –asiakkuuksista yhteensä yli 10 vuoden ajan, aiemmin Itä-Suomessa ja nykyään Pirkanmaan alueella. Pasin toimisto sijaitsee Pirkkalassa, Tuottotie 8. Hänet tavoittaa numerosta: 0400 495 192.


Janne Paakkunainen on nimitetty Oulun alueen konemyynnin piiripäälliköksi 1.9.2020. Janne toimii Jani Tolosen työparina. Janne on toiminut aiemmin Novatronilla Pohjois-Suomen aluepäällikkönä. Jannen toimisto sijaitsee Oulussa, Pajakuja 1. Hänet tavoittaa numerosta: 040 922 4915.


Jarno Laaksonen on nimitetty 17.8.2020 jälkimarkkinointipäälliköksi, vastuualueena valtakunnalliset huolto- ja varaosatoiminnot. Jarnolla on yli 20 vuoden laaja-alainen kokemus kevyen ja raskaan kaluston jälkimarkkinoinnista sekä huoltotoimintojen kehittämisestä. Jarno siirtyi Suomen Euromasterin palveluksesta, jossa hän on vastannut Euromaster Suomen huoltotoimintojen ja –verkoston rakentamisesta sekä palvelulaadun ja tehokkuuden kehittämisestä. Jarnon toimisto sijaistee Vantaalla, Kärkikuja 2. Hänet tavoittaa numerosta: 050 435 7165.


Teemu Tallqvist on nimitetty Avainasiakaspäälliköksi 17.8.2020. Teemun vastuualueena on Volvon kansainvälisten ja kotimaisten Key Account –asiakkuuksien koordinointi Suomessa sekä hankintakilpailutusten keskitetty hallinnointi. Teemulla on laaja kokemus vastaavista tehtävistä LeasePlan Finlandin ja Vehon palveluksessa. Teemun toimisto sijaitsee Vantaalla, Kärkikuja 2. Hänet tavoittaa numerosta: 050 430 5639.

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑