Nivalan Puskutyölle ja Kaarlelan Murskeelle uutta tekniikkaa – kaksi Cat 988K XE -sähkö-kasiparia massojen siirtoon

Kun kaksi yritystä on lähtöisin samalta kylältä, luottamus yhteiseen tekemiseen on vahva. Nivalan Puskutyö ja sen alihankkijana jo viitisen vuotta toiminut Kaarlelan Murske ovat tunteneet toisensa yritysten alkumetreiltä lähtien. Kun Terrafamella tehtävä urakka on jatkuvaa kolmivuorotyötä, luottamuksen pitää olla kunnossa. Ongelmat pitää minimoida niin miesten kuin koneidenkin osalta. Ja jos konerikko tulisi, varakone pitää olla puolessa tunnissa paikalla. Se antaa kelpo raamit työmotivaatiolle. Uutta aikaa kohti kuljetaan nyt kahdella uudella Cat 988K XE -sähkö-kasiparilla.

Lue koko juttu lehdestä – Hankintavinkit 10/2020

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑