Koneurakointi J. Kosunen – lähes 100.000 tuntia Engconeilla

Parikymppinen kuopiolaisyritys on kulkenut uutta tekniikkaa kohti aina kun investoinnille on löytynyt myös järkisyitä. Jarkko Kosusen uusin hankinta on vasta reilut neljäsataa tuntia ajettu Komatsun Hybrid 215LC ja siinä automaattiset EC-Oil öljyliittimet sekä Engcon EC226 rototiltin ylä- että alapuolella. Yläpuolella on lisäksi Q-Safe turvaliitin. Investointina hybridikaivurista pitää maksaa hiukan enemmän, mutta Engconin automaattiset liittimet tulivat ilmaiseksi uuden Engcon-paketin mukana. Molemmat tuovat jatkossa säästöä. Hybridi säästää laskelman mukaan 3 litraa tunnissa ja EC-Oil tulevaisuudessa aikaa kun työlaitevaihdot voi hoitaa ohjaamosta eikä tarvitse letkujen kanssa pelata.

Lue koko juttu lehdestä – Hankintavinkit 10/2020

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑