Laukaan uusi asiakaspalvelukeskus on avattu

Uusi asiakaspalvelukeskus Laukaassa on avattu. Aikaisemmin keväällä avattiin asiakaspalvelukeskus Skotlannin Perthissä. Ja seuraavana avataan vastaava palvelukeskus Ruotsin Ockelbossa.

Laukaassa avattu toimitila kuuluu sarjaan investointeja, joilla John Deere Forestry vahvistaa asiakastukeaan päämarkkinoillaan. Suolahdesta Laukaaseen siirtyneen asiakaspalvelukeskuksen uuden toimitilan seinien sisältä löytyvät huoltopalvelut, konemyynti sekä varaosamyymälä kattavine varastoineen. Lisäksi keskus tarjoaa asiakkailleen koneiden käyttö- ja tuotekoulutuksia. Uuden asiakaspalvelukeskuksen valikoimasta löytyvät sekä kriittiset osat, kulutusosat että John Deere -merkkituotteet.

”Tavoitteenamme on, että yrittäjä voi keskittyä tärkeimpään eli omaan liiketoimintaansa. Ison huoltohallin ansiosta kapasiteettimme kasvaa, mikä on tärkeätä jo kasvavan huoltosopimusmyynnin vuoksi. Asiakkaiden koneet saadaan hoidettua nopeasti, silloinkin kun metsässä on hiljaisempaa ja huollossa ruuhkaa. Erillinen pesuhalli toimii etälukituksella, joten asiakas voi tuoda ja noutaa koneen silloin kun se itselle parhaiten sopii – myös aukioloaikojen ulkopuolella. Erityisesti siitä on hyötyä talvella, jolloin koneen voi tuoda hyvissä ajoin sulamaan”, asiakastuen aluepäällikkö Aki Ikonen toteaa.

Laukaan tontti on kooltaan 10 000 m2 ja asiakaspalvelukeskuksen koko on lähes 1 500 m2. Nykyisestä Suolahden toimipisteestä siirtyvät kaikki toiminnot Laukaaseen. Keskuksessa on neljän koneen korjaamohalli sekä yhden koneen pesuhalli, varaosa- ja tarvikemyymälä, varaosavarasto sekä neuvottelutilat ja henkilöstön sosiaalitilat. Pihalla on lisäksi kylmävarasto ja tilaa uusille ja käytetyille koneille. Tilat lämpiävät omalla tontilla olevalla hakelämpökeskuksella.

”Uuden asiakaspalvelukeskuksen keskeinen sijainti ja modernit toimitilat mahdollistavat entistä kattavammat ja tehokkaammat varaosa-, huolto- ja koulutuspalvelut asiakkaillemme. Myös omien työntekijöidemme työturvallisuus, ergonomia ja viihtyvyys ovat olleet keskeisiä tavoitteita investointien suunnittelussa. Parempi asiakaskokemus ja korkeampi asiakastyytyväisyys näkyvät jatkossa myös konemyynnissämme näille alueille”, toteaa aluejohtaja Mika Hannonen.


Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑