Tana-kaatopaikkajyrä on nyt entistäkin parempi – ensimmäiset H-mallisarjan koneet saatavilla!

Tanan uniikki muotoilu täysleveillä teloilla, jäykällä rungolla ja suurikokoisilla murskauspiikeillä takaa todistetusti optimaalisen tiivistystuloksen. Nämä samat ominaisuudet löytyvät uudesta H-mallisarjasta, josta ensimmäisinä myyntiin tulevat mallit H260eco ja H320eco.

H-mallisarjan koneissa on lukuisia uu-sia ja paranneltuja ominaisuuksia, jotka tekevät niistä entistäkin tehokkaampia ja luotettavampia. Kuten muutkin TANA -kaatopaikkajyrät, uudet H-sarjan -koneet käsittelevät jätettä kustannustehokkaasti ja tarjoavat maksimaalisen tiivistys- ja jätteenkäsittelykapasiteetin alhaisilla käyttökustannuksilla. Olemme kuunnelleet TANA -käyttäjiämme. H-mallin tilavassa ohjaamossa on panostettu ajomukavuu-teen ja kuljettajalla on erinomainen näkyvyys kaikkiin suuntiin. Mukava istuin ja ergonomiset hallinta-laitteet takaavat erinomaisen työskentelymukavuuden. Uuden sukupolven kosketusnäyttö on edistynyt ja helppokäyttöinen rajapinta koneen eri toimintojen hallintaan. Molemmat uudet mallit on varustettu reaaliaikaisella TANA ProTrack® -hallintajärjestelmällä, joka yh-distää koneen tietoverkkoon. Tämä helppokäyttöinen työkalu auttaa koneen ylläpidossa sekä antaa reaaliaikaista tietoa koneen suorituskyvystä ja tilanteesta. TANA ProTrack® -hallintajärjestelmän käyttö sujuu vaivattomasti tabletilla, älypuhelimella ja tietokoneella. Tekniset tiedot: TANA H260eco Paino 26 tonnia Moottori Cummins L9-C365 Maksimi murskausvoima 127kN TANA H320eco Paino 32 tonnia Moottori Cummins L9-C365 Maksimi murskausvoima 157kN Lisätietoa löydät kotisivuiltamme http://www.tana.fi TANA From Waste to Value® Tana Oy on suomalainen yksityisyritys, joka on perustettu vuonna 1971. Tana palvelee yrityksiä yli 50 maassa viidellä eri mantereella. Tanan missiona on tarjota asiakkailleen mahdollisuus tuottaa enemmän rahaa huipputekniikallaan kiinteiden jätteiden käsittelyssä. Tana Oy:n päätuotteita ovat kaatopaikkajyrät, jäterepijät ja jäteseulat, jotka kaikki on varustettu huipputeknisillä ohjaus- ja hallintajärjestelmillä.


 

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑