|  Kalevi Kaipia  |

Infra ry:n ja Onnisen yhdessä järjestämä perinteellinen yhdyskuntatekniikan ja maarakentajien talviristeily toteutettiin jälleen tammikuun lopussa Ruotsin laivalla.  Yli kolmensadan henkilön osanottajajoukosta urakointiliikkeiden edustajia oli mukana reilut 140 ja loput muodostuivat tilaajista, suunnittelijoista ja Onnisen tavarantoimittajista sekä Onnisen ja Infra ry:n omasta väestä.  Kokoontuminen laivalle tapahtui torstaina 23. tammikuuta puolen päivän aikaan ja tilaisuuden luento-osuus aloitettiin heti majoittumisen jälkeen.  Perjantaina tapahtuma jatkui iltapäivällä laivan kokoustiloissa kahdessa luentosalissa ja perinteiseen tapaan yhteistyökumppanien näyttelyosastot sijaitsivat samassa paikassa.


Lue koko juttu lehdestä tai Lehtiluukusta!

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑