Kristian Kiviniemi ajoi Pohjanmaa Rallissa podiumille

Perinteikäs Pohjanmaa Ralli on yksi Kristian Kiviniemen  suosikkikisoista, joten Skoda Fabia R5 -kuljettaja lähti päättäväisenä tavoittelemaan mahdollisimman hyvää sijoitusta SM1-luokan kovasta kärkiryhmästä. Palkintopallille tähdännyt parkanolainen aloitti kisan hyvällä rytmillä  avauspäivän kolmella erikoiskokeella, joiden jälkeen hallussa oli kolmas sija, eron ollessa kärkeen 6,9 sekuntia.

Toisen kilpailupäivän Kiviniemi ja kartanlukija Enni Mälkönen käynnistivät hieman nihkeästi, joten sijoitus putosi neljänneksi. – Rallin alku oli räväkkä ja siihen ajamiseen sai olla tyytyväinen. Sen jälkeen ei ollut riittävän rentoa menoa toisen päivän ekoilla pätkillä, Kiviniemi kertasi.

Kuuden erikoiskokeen jälkeen vietettiin huoltotaukoa, jolloin Skodan
alustan säätöjä muutettiin paremmin sopivaksi kuivuneelle kelille. – Loppupätkillä ajo lähtikin sujumaan taas hyvin. Viimeisellä EK:lla kanssa kilpailijan epäonnen avustamana noustiin kolmannelle sijalle (+42,2), joka oli meille tämän kauden toinen palkintosija. – Sijoitus ihan tyydyttää ja positiivinen mieli jäi kisasta. Pystyttiin
ajamaan hyvää vauhtia, vaikka ihan terävimpään kärkeen ei päästy. Ralli oli vedetty tosi nopeavauhtisille teille, joilla oli hienoa kilpailla, Kiviniemi summasi.

Ralli SM -kausi jatkuu kesätauon jälkeen Laitilassa 31. elokuuta.

Kristian Kiviniemi_Pohjanmaa Ralli

Kuva Jarno Saari

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s