Kiviniemi joutui pettymään talvikauden päätteeksi

Taneli_Niinimaki_Photography-9500.jpg

Lauantaina ajettu Joensuun SM-Itäralli päätti talvikauden vaativissa olosuhteissa. Kristian Kiviniemi ei saanut onnistunutta päätöstä alkukaudelle Skoda Fabian ratissa, kun kilpailu päättyi keskeytykseen toisen erikoiskokeen jälkeen. Hyvä palkintotulos alla Joensuun osakilpailuun startannut Kiviniemi koki ralliautoilun raakuuden jo avauserikoiskokeella. Parkanolaisen matka jatkui vielä seuraavan erikoiskokeen ajan, kunnes auto oli pakko parkkeerata tien sivuun.

– Ykkösellä puolessa välissä jäi yksi jarrutus liian myöhään ja päädyttiin lumipenkkaan. Lapioitiin auto irti ja jatkettiin matkaa, mutta jäähdytin vaurioitui ja alkoi vuotaa, Kiviniemi harmitteli. – Vuoto oli sen verran pieni, että startattiin EK2:lle, mutta sen jälkeen siirtymällä jäähdytinnesteeksi kelpaavat tuotteet loppuivat, joten oli heitettävä pyyhe kehään. Nyt nollataan tämä tilanne ja aletaan keskittyä kesäkauteen.

– Kokonaisuutena kulunut talvikausi oli pettymys. Tiedossa oli, että talven kisat ovat itselle haastavia, mutta ne olivat vähän turhankin vaikeita. Positiivisia asioitakin löytyy: vauhdillisesti ollaan päästy ajoittain odotetulle tasolle, ja yhteispeli uuden kartanlukijan Enni Mälkösen kanssa toimii hyvin, summasi Kiviniemi.

Ralli SM -kauden ensimmäinen kesäkilpailu koittaa Riihimäellä 25. toukokuuta.

 

Kuva Taneli Niinimäki

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s