Kristian Kiviniemi hamuaa kärkeen Joensuun Itärallissa

Talvikausi Ralli SM -sarjassa ajetaan päätökseen tulevana viikonloppuna, kun Suomen huippukuskit mittaavat paremmuuksiaan Joensuun ympäristön hienoilla teillä. Perinteikäs Itäralli on yksipäiväinen kilpailu, jossa ajetaan kuusi erikoiskoetta lauantain aikana.

Edellisessä osakilpailussa hienosti kolmanneksi sijoittunut Kristian Kiviniemi on jälleen valmiina kärkikamppailuun TGS Worldwide -tiimin Skoda Fabia R5 -autolla. – Tämän viikon alussa käytiin ajamassa pienet treenit ja kaikki toimi oikein hyvin. Mitään muutoksia ei lähdetty tässä kohdassa talvikautta tekemään. Ajettiin vaan ja kohennettiin tuntumaa autoon, Kiviniemi totesi. – Joensuun ralleissa on yleensä ollut todella huiput tiet. Viikonlopulle on luvattu vielä pakkaskeliä, joten hienoa on päättää talvikausi hyvissä talviolosuhteissa.

Kristian Kiviniemi ja kartanlukija Enni Mälkönen lähtevät liikkeelle samalla tatsilla, jolla edellisessä rallissa Kouvolassa ajoivat. – Varmasti tulee olemaan kova kilpailu, kun kuusi kuljettajaparia lähtee ajamaan voitosta. Palkintopallille on siis kovasti tunkua, Kiviniemi arveli. – Lähdetään heti alusta saakka ajamaan kovaa ja pidetään oma homma kasassa koko päivän. Uskon, että taistellaan taas kärkisijoista. Oma tekemisemme kun toimii, niin voidaan varmasti olla tyytyväisiä lopputulokseen, Enni Mälkönen ennakoi.

Kristian Kiviniemi_Skoda Fabia R5.jpg

kuva Jarno Saari

Kiviniemen tiimin yhteistyökumppaneiden esittelyssä on nyt Voitelukeskus, joka on voitelualan huippuosaaja ja edelläkävijä alansa kehityksessä. Voitelukeskuksen laajasta ja laadukkaasta valikoimasta löytyy kaikki, mitä huolto vaatii. Ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta auttaa asiakasta löytämään parhaat ratkaisut ja tuotteet asiakkaan kohteeseen. – Voitelukeskus ja Arto Tonttila ovat olleet vahvasti mukana tukemassa kilpauraani alusta lähtien ja heidän avulla ovat pyörät pyörineet, Kristian kertoi.

https://www.voitelukeskus.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s