VIP-autona Kapinarallissa

Menneenä viikonloppuna olimme ajamassa VIP-autona Kapinarallissa, joka ajettiin Nivalan ympäristössä. Normaali VIP-auton tehtävistä poiketen ajoin koko kilpailun oman kartturin kanssa. Tämän kisan päätarkoitus olikin kokeilla yhteispelin toimivuutta uuden kartturin kanssa ”kilpailutilanteessa”. Kilpailussa ajoimme Mitsubishi Lancer Evo 10:llä.

Kartanlukijan paikalla istui ensimmäistä kertaa Enni Mälkönen. Oppinsa Enni on kasannut AKK:n valmennusryhmän ja usean kilpailuvuoden aikana. Ennen kilpailua olimme ajaneet testeissä muutaman vedon ja käyneet tekemässä nuottitreeniä. Näiden pohjalta odotukset hänen tekemiseensä olivat korkealla.

Kilpailussa ajettiin viisi erikoiskoetta, joiden yhteismitta oli n. 50 km. Reitillä oli sekä nopeita että hidasvauhtisia osuuksia mikä oli todella hyvä. Päivän ensimmäinen erikoiskoe oli todella tekninen ja haastava mutta homma sujui ilman ongelmia. Heti ensimmäisestä erikoiskokeesta eteenpäin  homma toimi moitteetta ja luottamus Enniin sen kun kasvoi kokoajan. Viimeinen erikoiskoe oli osittain sama kuin ensimmäinen, joten siellä oli kaivautunut jonkin verran esiin kiviä, joista yksi rikkoi renkaan. Rengasrikosta huolimatta päivä oli todella hyvä. Vaikkemme virallisia aikoja saaneetkaan oli hieno nähdä kuinka erikoiskoe erikoiskokeen jälkeen luotto uuteen kartturiin vain varmistui, eikä ajamisessa ollut minkäänlaisia vaikeuksia. Luottamus tulevaisuuteen kasvoi etenkin, kun näki miten ammattitaitoisesti homma oli uudella kartanlukijalla hanskassa.

Tässä vielä linkki viikonlopun kilpailun incaariin.

EK 3: https://www.youtube.com/watch?v=xueSmophBrI

Tämän kauden osalta kilpailut ovat ajettuna ja tällä hetkellä keskitytään ensi vuoteen täysillä.
Iso kiitos teille avustanne! Ilman tärkeää tukeanne ei tämä olisi mahdollista!

Ystävällisin Terveisin
Kristian Kiviniemi

Mitsu_Nivala_EK1.jpg

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s