Viikonloppuna ajettiin Hämeenkyrössä JSH-rallisprint

Viikonloppuna ajettiin Hämeenkyrössä JSH-rallisprint, jonne alunperin tarkoituksena oli mennä ajamaan VIP-kyydityksiä. Alkuperäinen suunnitelma kuitenkin muuttui sen verran, että lähdimmekin reitille kilpailunumerot kyljessä. Kalustona kilpailussa oma Mitsubishi Lancer Evo 10, jolla kilpaillaan ralliauto luokassa.

Kilpailussa ajettiin 4 km mittainen reitti, joka kuivui ja puhdistui kilpailun aikana paljon. Kilpailun ensimmäisellä kierroksella kyytiini hyppäsi Aamulehden toimittaja Pekka Aalto, joka pääsi tutustumaan ralliautoiluun hiukan erilaisesta näkökulmasta. Ensimmäisen kierroksen jälkeen sijoitus tuloksissa oli oman luokan kärjessä ja yleiskilpailun toisena. Toiselle kierrokselle lähdin ilman ”kartturia”, joten sain paljon painosta pois. Radan pito parani paljon ja omaan ajamiseen lisättiin vähän yritystä enemmän. Aika parani viisi sekuntia ja se riitti oman luokan ja yleiskilpailun voittoon.

Ensimmäisellä kierroksella kyydissäni ollut toimittaja pääsi kokemaan ensimmäistä kertaa ralliautoilua kartanlukijan silmin. Hän teki päivän kokemuksista jutun tämän päivän Aamulehteen ja heidän verkkopalveluihin. Tässä linkki verkonpalvelun puolelle.
https://www.aamulehti.fi/urheilu/mm-rallissa-ulos-lipsauttanut-kuskilupaus-sai-kyytiin-hypanneen-toimittajan-hermoilemaan-hameenkyrossa-laitetaan-rengasta-ojan-puolelle-201214795/

image.png

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s