Kiviniemi taisteli neljänneksi SM-rallisprintissä

Rallisprintin SM-sarja siirtyi kesäkaudelle, kun Vihdissä ajettiin asfaltilla sarjan kolmas osakilpailu toukokuun 6. päivä. Nelivetoisten ralliautoluokassa kilpaileva Kristian Kiviniemi ajoi luokkansa neljänneksi.

Kiviniemi haki myös ajotuntumaa edellispäivänä nolla-auto keikasta Ikaalisissa ajetusta harrasterallissa. Siellä oltiin mukana Mitsubishin Evo 10-mallilla. Vihdissä alla oli tiimin Evo 9-malli. Kiviniemi tiedosti tilanteen asfaltilla, kun vastassa oli kevyempiä R5-autoja. Eroa kärkeen jäi 2,8 sekuntia.

-Kävin torstaina Lapuan radalla testaamassa ja siitä oli sikäli apua, että ajo lähti heti hyvin rullaamaan. Ensimmäisellä kierroksella tuli yksi ajovirhe, mutta toinen kierros oli virheetön, Kiviniemi kuvaili.

-Vihdin rata oli melko syheröinen, joka on huonoksi painavalle Mitsubishille. Seuraavan osakilpailun rata Kauhajoella on eri tyyppinen, joka sopii meille paremmin, Parkanon Urheiluautoilijoita edustava Kiviniemi arvioi. Sarja jatkuu toukokuun 27. päivä Kauhajoella.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s